keskiviikko 23. joulukuuta 2009

Pelottava joululahja

Matti Vanhanen ilmoittaa väistyvänsä Keskustan johdosta. Matti Vanhanen ei siis jatka pääministerinäkään Keskustan kesän puoluekokouksen jälkeen. Marraskuussa leikataan jalat.
Voi surua. Miten maan kuvan nyt käy, kun seksiseikkailija (Kukkahattutäti voisi ehdotella, mitä muuta voisi leikata kuin jalat...) ja lautakasan kätkijä (?) ei viekään suomalaista arvovaltaa maailmalle. Kuka nyt ajaa Kokoomuksen ohi oikealta, kenelle nyt on tärkeämpää kansallinen kuin kansa? Kenelle nyt lautanen laitetaan? Kuka on nyt Suomen seksikkäin mies?

Perustan täten kansanliikkeen: älä jätä meitä!

Parlamentarismi on metka juttu. Vaikka suuri(n) osa Kepun suosiota oli Vanhasen suosiota, Kepu se edelleen on vaalien tulosten mukaan suurin puolue, ei toki enää gallupien tai tositiedon mukaan. Kansanedustajia sillä on riittävästi yhä, ja hallituksessa sen kun jatketaan.
Kysymys kuuluukin, kuka on seuraava pääministeri - ja onko hän ihan yhtä paljon vai peräti enemmän vietävänä pässinä Kokoomuksen narussa.
Totuus nimittäin on, että nykyinen hallitus on oikeistolaisin hallitus ikinä Suomessa, jos nyt ei hurraaisänmaallisuuden aikaa sentään lasketa.

Oliko ilmoitus erosta joululahja?

Ei kommentteja: