lauantai 16. huhtikuuta 2011

Tuplavaari

Nyt se on totta. En enää ole yksinkertainen ollenkaan, olen kaksinkertainen vaari.
Leo päätti ruveta isoksi veikaksi 14.4.2011 - äitinsä vähän auttoi siinä.
Olisihan kiva laittaa kuvakin, mutta kun...

On komea nuori mies. Pitkänsalskea kuin vaarikin, peräti 53 cm ja painoakin uljaat 4150g. Tukkaa on paljon, mutta hauskasti eri lailla kuin veljellään aikoinaan: Leo oli kunnon irokeesi, "Pähkinä" on siististi kammattu. Uni maittoi, ei oikein seurustella olisi jaksanut, vaikka mummotautinen mummo kuinka yritti nähdä ne silmätkin. Joku oli raapinut pikkuisen naamaa, tumput käsiin siis.
Ja eväs maittoi.

Kuinkahan on kotiinpääsy - tänäänkö, kun kotona on mahatautinen isoveli, jonka molemmista päistä tulee terveisiä. Yöllä piti jopa koko sänky kalustaa uudelleen.
Mutta miten tuo pieni poika silti jaksoikin olla niin hyväntuulinen ja ihana mummolle ja Piijalle vaipanvaihtojen välillä? (Olen uudelleennimetty).

Epistä on, kun äiti on poissa ja sitten kun sen Kättärillä näkee, sillä on joku vauva. Vauvaa voi hädin tuskin koskea, äidin syliin ei ainakaan voi mennä.
Mutta kotona on ollut iloisia yllätyksiä, milloin on ollut eno-Mikko, milloin mummo, milloin vaari herätessä vastassa.

Aivan kamalalta tuntuu yhdistää uusi vauva ja huomiset vaalit. Näyttää kokoomus jyräävän, näyttää perussuomalaisten vaalivoitolta myös. Ja minä kun olisin tahtonut hyvät kasvun edellytykset niin Pähkinälle (Pasin antama nimi) kuin Leollekin.
Kotona ollaan kyllä valmiita odotetun vauvan varalle.

Ei kommentteja: